Hurtig Kontakt Her
SEND FORESPØRSEL

Renhold Bergen

BERGEN : 400 65 757     bergen@smartms.no
STAVANGER : 400 65 858     post@smartms.no

Vi løser dine behov for renhold Bergen

Kontakt oss for dine rengjøringsbehov i Bergen for å få et tilbud som er tilpasset dine behov. Enten du kontakter oss for rengjøring privat eller for din bedrift, så tilbyr vi tjenester som er tilpasset hva du trenger av rengjøring. For private tilbyr vi daglig renhold i Bergen slik at du kan benytte tiden din til alle andre daglige utfordringer mens du overlater ansvaret for rengjøringen til vårt vaskebyrå i Bergen. Når du benytter deg av våre tjenester, så leveres tjenesten av våre erfarne og profesjonelle ansatte som alltid vil sikre at du blir en fornøyd kunde.
Våre tjenester for private inkluderer blant annet daglig renhold av bolig som passer for deg som har et tettpakket tidsskjema og som trenger å benytte tiden til annet enn rengjøringen, eller som rett og slett ikke ønsker å ta rengjøringen selv. Når du benytter deg av våre tjenester for vaskehjelp i Bergen, så slipper du å planlegge rengjøring inn i et ellers hektisk tidsskjema. Utover dette kan vi også blant annet tilby husvask når våren kommer og du ønsker å få bort skitten fra husveggene etter vinteren. Vårt vaskefirma i Bergen tilbyr også daglig renhold for bedrifter, eller annen type renhold du måtte ha behov for. Hvis ønskelig, kan vi tilby en befaring for å tilpasse et tilbud til rengjøringsbehov i din bedrift.


Vi tilbyr våre tjenester for renhold Bergen til private og bedrifter

Vårt rengjøringsbyrå i Bergen tilbyr tjenester til private kunder og bedriftskunder. Vi tilpasser våre oppgaver i forhold til dine rengjøringsbehov. Uansett om du benytter deg av tjenestene til vårt rengjøringsfirma i Bergen privat eller for bedrift, så vil du få levert en tjeneste av topp kvalitet levert av våre ansatte med lang erfaring i bransjen. Profesjonalitet, punktlighet og effektivitet er viktig for oss slik at du blir fornøyd med tjenesten du bestiller fra oss. Du kan benytte oss for daglig renhold, eller du kan velge oss for ad hoc prosjekter hvor du har behov for rengjøring. Du vil oppleve samme typen kvalitet om du benytter oss for daglig renhold som du vil for enkeltstående renholdsoppgaver.


Kontakt Oss For En Gratis Befaring


Tjenester vi tilbyr til private kunder inkluderer daglig renhold og husvask

For private tilbyr vårt renholdsbyrå i Bergen blant annet daglig renhold av bolig. Du bestemmer hvor ofte du trenger renhold og hvilke oppgaver vi skal utføre, men vi kan også bidra med råd, hvis dette er ønskelig. Noen ønsker at vi skal utføre renhold på dagtid, enten om man selv er hjemme, men andre velger også at vi utfører våre oppgaver mens man ikke er hjemme. Pristilbudet du mottar vil være tilpasset dine behov slik at du får en tjeneste som passer til din timeplan.

Vi kan også tilby husvask i Bergen for å vaske bort skitt som har samlet seg på vegger og vinduer gjennom vinteren. Denne typen tjeneste er også en fordel i forhold til vedlikehold av behandlede og ubehandlede overflater.


Be om tilbud på daglig renhold i din bedrift

Renhold for bedrifter kan innebære forskjellige oppgaver. Daglig rengjøring av kontorlokaler eller forretningslokaler er en av våre mest vanlige oppgaver, men vi kan også tilby andre oppgaver i forhold til hva dine behov spesifikt innebærer. For å tilpasse våre tjenester til dine behov, så kan du be om en befaring slik at vi kan gå gjennom hva slags rengjøringsbehov din bedrift har. Hvis du ønsker det, så kan vi presentere et forslag for en tjeneste som passer for din bedrift, og vi vil også gi deg et tilbud på hva denne tjenesten vil koste. Noen velger å få rengjøringstjenester utført på dagtid, mens andre ønsker at de utføres utenfor arbeidstid. Når man ønsker rengjøring utenfor arbeidstid, vil dette i hovedsak innebære en høyere kostnad enn om tjenesten kan utføres på dagtid. Det vil likevel være flere som ønsker at disse tjenestene utføres utenfor arbeidstid. Vårt renholdsfirma i Bergen gir deg tilbud på oppgavene du trenger.

Behandle

Hvordan vi gjør det

1. ansettelse
2. få requirment
3. nådd målet
4. hele prosessen
5. Støtte


Velkommen til – Din totalleverandør av flyttetjenester. Vår målsetting er å minimere stresset og belastningen for våre kunder og miljøet i forbindelse med flytteprosessen. Vi ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Vi har konkurransedyktige priser og er blant de rimeligste på markedet.

SEND FORESPØRSEL

Get in Touch

KONTOR STAVANGER
Tlf: 51 55 30 00

Vaktservice:
4006 5858

KONTOR BERGEN
Tlf: 55 22 62 00

Vaktservice:
4006 5757