Hurtig Kontakt Her
SEND FORESPØRSEL

Renhold Bergen & Stavanger

BERGEN : 400 65 757     bergen@smartms.no
STAVANGER : 400 65 858     post@smartms.no

Velkommen

Vi utfører de fleste typer renhold og vaskeoppdrag innen privat og bedriftsrenhold. Om du har behov for å vaske huset eller leiligheten etter utflytting, eller daglig renhold av kontorer/ næringslokaler, så kontakt oss. Vi kan utarbeide den løsningen som passer best for deg. Vi har som mål å være den foretrukne partneren innen renholdstjenester.

Selskapet har forpliktet seg til kun å benytte miljøvennlige produkter. Tana professionals - green care serie har et økologisk produktprogram som er skånsom mot mennesker og natur.

Les mer Vi har også en vakttjeneste hvis uhellet er ute. Skulle det være behov for øyeblikkelig hjelp til opprydning, så kan vi stille på kort varsel.
Vakt telefon Bergen: 4006 5757

Vakt telefon Stavanger: 4006 5858
Send en forespørsel i dag og få et problemfritt renhold.

Kontakt Oss For En Gratis Befaring


Smart Miljøservice AS er en offentlig godkjent renholdsbedrift av Arbeidstilsynet. Vi er en GRV ( Godkjent renholdsbedrift) og er oppført i Renholdsregisteret. Med andre ord så oppfyller vi alle krav som stilles for en renholdsbedrift av staten. Dette gir en ytterligere trygghet til våre kunder når de velger oss som deres leverandør for renholdstjenester.

Smart Miljøservice AS sin hovedprioritet har alltid vært på miljøet, og derfor fokuserer vi på å bruke miljøvennlige og allergivennlige produkter fra anerkjente leverandører. Dette er enda et incentiv for kunder for å velge vårt firma innen renholdstjenester. For å opprettholde en høy kvalitetsstandard så benytter vi INSTA-800 standarden.

Vår flyttevask/utvask er i henhold til Eiendomsmeglerforbundets standard. Vi har også " fornøydgaranti" på alle utførte renholdsoppdrag. Dette gir våre kunder en ekstra trygghet under hele prosessen.

Smart Miljøservice AS er blant de renholdsfirmaene i hele Norge som har best og flest anbefalinger på www.mittanbud.no Det viser den høye standarden innen kvalitet vi leverer. Det anbefales alltid å sjekke anbefalingene til et renholdsfirma før man velger dem.
Vi startet vårt firma i 2010 og har bare ekspandert vår renholdsvirksomhet fra år til år. Vi har nå 2 likeverdige kontorer i både Stavanger og Bergen. Da Statens Hus Stavanger skulle flytte fra det ene bygget til det andre så var det Smart Miljøservice AS som utførte alt arbeidet innen flytting, søppelkasting, demontering/remontering og utvask av hele bygget. Det var snakk om flere tusen m2's bygg. Vi utfører de aller største oppdragene og de aller minste med den samme stoltheten i vårt arbeid.

Vi tilbyr alle typer av renhold bergen og stavanger for både bedriftsmarkedet, privatmarkedet og det offentlige. For bedriftsmarkedet og offentlig sektor gjelder det renhold av kontorer, skoler, barnehager, butikker, borettslag, byggrenhold, verksteder, brakker og flerbrukshaller. For privatmarkedet tilbyr vi renholdsstjenester innen utvask, flyttevask, fast renhold og hjemmehjelpstjenester.

Smart Miljøservice AS sitt fundament er bygget opp rundt filosofien om å tilby høy kvalitet på alle våre renholdstjenester og god service til en svært rimelig pris.

Våre dyktige medarbeidere har mange års erfaring og fagkompetanse innen renhold bergen og stavanger. Mange av våre ansatte har og jobbet hos oss i flere år, som viser at de trives i bedriften vår. Smart Miljøservice AS sin filosofi er enkel: "en fornøyd ansatt vil alltid utføre et arbeid av tilfredsstillende art". Våre kunder kan bestille den renholdsløsningen som passer dem best, og vi bistår dem under hele prosessen slik at helhetsopplevelsen fra start til slutt blir best mulig. Vi er et renholdsfirma som verdsetter vårt rykte, og er kjent for å holde avtaler og for vår punktlighet. Vi tilbyr også råd innen renhold. Dette er noe flere av våre kunder har satt utrolig pris på, noe som har gjort hele prosessen lettere for dem. Avtal gjerne et møte med oss og se hva vi kan tilby.

Smart Miljøservice AS har HMS og internkontrollsystem som oppfyller det offentliges krav til en bedrift ovenfor deres ansatte. Gjennom HMS'en så er våre ansattes behov sikret for et trygt og fint arbeidsmiljø. Smart Miljøservice AS har også Verneombud ettersom vi er en mellomstor renholdsbedrift som også ivaretar de ansattes rettigheter. Våre medarbeidere har ordnede lønns og arbeidsbetingelser. Smart Miljøservice AS har valgt iQubeS BHT AS som sin leverandør for bedriftshelsetjeneste.

Behandle

Hvordan vi gjør det

1. ansettelse
2. få requirment
3. nådd målet
4. hele prosessen
5. Støtte


Velkommen til – Din totalleverandør av flyttetjenester. Vår målsetting er å minimere stresset og belastningen for våre kunder og miljøet i forbindelse med flytteprosessen. Vi ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Vi har konkurransedyktige priser og er blant de rimeligste på markedet.

SEND FORESPØRSEL

Get in Touch

KONTOR STAVANGER
Tlf: 51 55 30 00

Vaktservice:
4006 5858

KONTOR BERGEN
Tlf: 55 22 62 00

Vaktservice:
4006 5757