Hurtig Kontakt Her
SEND FORESPØRSEL

Om Oss

Om oss - Renhold Bergen & Stavanger

Om Oss

Smart Miljøservice har som mål å tilby konkurransedyktige totalløsninger innen flytting, renhold bergen og transport. Vi bruker miljøvennlige og økologiske renholdsprodukter, eventuelt alternativer der disse er tilgjengelige.

Vi setter kundens behov i fokus ved planlegging og utføring av oppdrag.

Kundene opplever våre renhold bergen og flytte tjenester som "Smart, enkel og rimelig". Vi har som mål å bli den foretrukne partner ved kjøp av logistikktjenester for privat, offentlig og bedriftsmarkedet. Vi har vært i markedet siden 2002 og har et team av dyktige og erfarne medarbeidere som kan utføre oppdragene på en trygg og profesjonell måte. Det være seg rehold Bergen og flytting av piano, transportering av dine nyinnkjøpte møbler eller renholdstjenester.I 2012 åpnet vi lagerhotell i Stavanger. Hovedkontor og lagerhotell ligger i Revheimsslåttå 2 A, 4045 Hafrsfjord. Lagerhotell tilgjengelig kun i Stavanger. Vi tilbyr også renhold Bergen, flytting, transport til både privat og bedrift i Bergen

Vi leverer også pakkematerialer, sjekk vår nettbutikk!

Vi kan tilby konkurransedyktge priser, solid kvalitet og høy service til borettslag og sameier. Vask av fellesarealer og trappeganger til medlemspris. Vi oppfordrer ledere av borettslag tilknyttet disse borettslagene til å kontakte oss for tilbud:


SPAR TID PENGER MILJØ
Vi har hatt fornøyde kunder siden 2002. God service til avtalt pris og til avtalt tid er vårt slagord.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
Våre samarbeidspartnere

Behandle

Hvordan vi gjør det

1. ansettelse
2. få requirment
3. nådd målet
4. hele prosessen
5. Støtte


Velkommen til – Din totalleverandør av flyttetjenester. Vår målsetting er å minimere stresset og belastningen for våre kunder og miljøet i forbindelse med flytteprosessen. Vi ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Vi har konkurransedyktige priser og er blant de rimeligste på markedet.

SEND FORESPØRSEL

Get in Touch

KONTOR STAVANGER
Tlf: 51 55 30 00

Vaktservice:
4006 5858

KONTOR BERGEN
Tlf: 55 22 62 00

Vaktservice:
4006 5757