Hurtig Kontakt Her
SEND FORESPØRSEL

Flytting / Flyttebyrå

BERGEN : 400 65 757     bergen@smartms.no
STAVANGER : 400 65 858     post@smartms.no

Flytteing Bergen of Stavanger – Transport – Budkjøring

Vi er lokalisert i Bergen og Stavanger og kan tilby flyttetjenester lokalt og nasjonalt for private, offentlige og næringslivet. Vi skreddersyr den løsningen som passer for deg. Med en moderne bilpark og profesjonelle medarbeider er vi konkurransedyktige på pris og kvalitet. Vi har dyktige og erfarne folk som har jobbet med oss siden 2002 og kan derfor tilby våre kunder flyttetjenester med høy service under hele flytte prosessen. Du kan også få kjøpt miljøvennlig emballasje til pakking hos oss.

Vi tar også rene rene pakke og bæreoppdrag. Spør etter vår "bemanningshjelp". Kontakt oss for et uforpliktende tilbud i dag.

Smart Miljøservice AS er din totalleverandør innen flyttetjenester. Smart Miljøservice AS er en miljøbevisst bedrift, og viderefører denne filosofien innen flytteprosessen også. Vårt hovedmål er fornøyde kunder. Kvalitet over kvantitet. Vårt hovedfokus er dermed å minske stresset for kunden, og gjøre hele prosessen mest mulig behagelig. Vi står på for å gjøre deg fornøyd. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, og er blant de rimeligste på markedet. dette til tross for at Smart Miljøservice AS er nok blant de flyttefirmaene i hele Norge som har best og flest anbefalinger på Mittanbud Med andre ord så er vi et høyt respektert og anerkjent flyttefirma Stavanger som tilbyr flyttetejenester til svært gunstige priser.

NYTTIG INFO FOR FLYTTING


Her kan du finne mye nyttig info i med forbindelse med flytting Bergen og adresseendring.

Transport og budbil


Trenger du hjelp til å hente de nye møblene eller flytte piano? Spar ryggen og overlat tunge vanskelige løft til oss.

Gjennom Smart Miljøservice AS får du en profesjonell totalleverandør innen følgende:

  • - Flyttetjenester- Vi bistår med mannskap og flyttebil, og utfører flyttingen for deg.
  • - Bedrifts/kontorflytting- Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen dette feltet. Vi kan også bistå hvis det er behov for demontering/montering under flytteprosessen.
  • - Pianoflytting- Dette er noe vi har utført flere hundrevis av ganger. Våre medarbeidere har både lang erfaring og bæreseler for å utføre deres pianoflytting på en sikker og trygg måte.
  • - Rydding av dødsbo- Det er flere Nav kontorer i både Stavanger og Bergen som bruker Smart Miljøservice AS for å utføre slike oppdrag. Vi rydder og pakker ned deres hus, garasje og loft og kjører det til miljøstasjonen. Der sorterer vi også avfallet.
  • - Søppelkasting/Avfallshåndtering- Smart Miljøservice AS har samarbeidsavtale med Containerweb som er en stor og anerkjent aktør innen søppelkasting, bosshenting, avfallshåndtering og containervirksomhet. Flere av Containerweb sine oppdrag innen søppelkasting bølir utført av vårt firma. Vi utfører også slike oppdrag selv.
  • - Transport/Budtjenester- Vi kan utføre alt innen varetransport.
  • - Lager- Smart Miljøservice AS har sitt eget lager i Stavanger. I Bergen har vi samarbeidsavtale med Lagersjefen som er en av byens mest anerkjente lagerfirmaer.
  • - Leiebil- Smart Miljøservice AS sine kunder kan leie varebiler innen flytting Stavanger for svært gunstige priser gjennom vår samarbeidspartner Flyttom AS.

Gjennom vår lange erafring og kompetanse så får våre kunder et firma som leverer høy kvalitet innen flyttetjenester til svært rimelige priser. Vårt mål å gjøre hele prosessen på en mest mulig profesjonell og effektiv måte. Våre anbefalinger på Mittabud er din trygghet for å velge oss som din leverandør innen flyttetjenester Stavanger og Bergen. Ta gjerne kontakt via mail eller telefon for en uforpliktende og trivelig samtale. Vi tilbyr også befaring hvis kunder ønsker det.

Behandle

Hvordan vi gjør det

1. ansettelse
2. få requirment
3. nådd målet
4. hele prosessen


Velkommen til – Din totalleverandør av flyttetjenester. Vår målsetting er å minimere stresset og belastningen for våre kunder og miljøet i forbindelse med flytteprosessen. Vi ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Vi har konkurransedyktige priser og er blant de rimeligste på markedet.

SEND FORESPØRSEL

Get in Touch

KONTOR STAVANGER
Tlf: 51 55 30 00

Vaktservice:
4006 5858

KONTOR BERGEN
Tlf: 55 22 62 00

Vaktservice:
4006 5757