Hurtig Kontakt Her
SEND FORESPØRSEL

Flyttevask Stavanger

BERGEN : 400 65 757     bergen@smartms.no
STAVANGER : 400 65 858     post@smartms.no

Flyttevask Stavanger - Utvask & Nedvask Stavanger - Ring 400 65 858

Når du skal flytte til ny bolig, er det mye du må tenke på og som du må håndtere. En oppgave som mange ikke tenker på før man er ferdig med de fleste stegene i flytteprosessen, er utvask av nåværende bolig. Når man endelig tenker at man er klar for å komme i stand i ny bolig, så innser man at det fortsatt gjenstår å vaske ut av boligen. I tillegg til å tilby å flytte dine eiendeler for deg, så tilbyr vi også flyttevask i Stavanger eller utvask i Stavanger. Når du benytter oss til denne oppgaven, så har du en garanti på at jobben blir utført på en slik måte at du ikke lenger trenger å bekymre deg for dette. Ikke bare tilbyr vi utvask av bolig i Stavanger, men vi tilbyr også nedvask Stavanger av din bolig. Dette kan for eksempel være praktisk i forhold til boligen du overtar. Mange liker best å få boligen vasket før man flytter inn selv om den skal være overlevert i rengjort stand.


Utvask Stavanger

Ved å benytte deg av utvask av leilighet i Stavanger, så vil du samtidig benytte deg av en tjeneste med konkurransedyktige priser. Be om billig flyttevask i Stavanger pris for å vite hva du kan forvente av kostnader for at vi utfører denne oppgaven for deg.
Du kan også velge å benytte deg av våre tjenester når du legger ut boligen din for salg eller utleie. Interessen for en bolig øker når man har benyttet seg av visningsvask i Stavanger rett før visningen slik at boligen gir så godt inntrykk som mulig for de som vurderer å kjøpe eller å leie den. Du vil raskt oppdage at flere får lyst til å overta en bolig som er ren når de er på visning.


Kontakt Oss For En Gratis BefaringBehandle

Hvordan vi gjør det

1. ansettelse
2. få requirment
3. nådd målet
4. hele prosessen
5. Støtte


Velkommen til – Din totalleverandør av flyttetjenester. Vår målsetting er å minimere stresset og belastningen for våre kunder og miljøet i forbindelse med flytteprosessen. Vi ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Vi har konkurransedyktige priser og er blant de rimeligste på markedet.

SEND FORESPØRSEL

Get in Touch

KONTOR STAVANGER
Tlf: 51 55 30 00

Vaktservice:
4006 5858

KONTOR BERGEN
Tlf: 55 22 62 00

Vaktservice:
4006 5757