Hurtig Kontakt Her
SEND FORESPØRSEL

Flyttevask Bergen

BERGEN : 400 65 757     bergen@smartms.no
STAVANGER : 400 65 858     post@smartms.no

Flyttevask Bergen - Smart Miljøservice AS Utvask & Nedvask Bergen

Når du skal gjennom en flytteprosess, så kan du overlate flyttevask i Bergen til oss og dermed kan du også slippe å bekymre deg for å få utført denne oppgaven før flyttingen er ferdigstilt. I stedet vil vi være ansvarlig for at boligen er i rengjort stand når du skal levere den tilbake til eier eller overlevere den til ny eier. Du kan benytte oss både for utvask av bolig i Bergen, og vi kan også hjelpe med nedvask Bergen. Sistnevnte er det mange som ønsker utført før de flytter inn i ny bolig. Gjør flytteprosessen enklere ved å benytte oss til rengjøringen i forbindelse med flyttingen.


Utvask Bergen

Utvask av leilighet Bergen forenkles ved at vi overtar ansvaret. Da behøver du ikke å være bekymret for om leiligheten er klar og ren før overlevering. Utvask i Bergen er et tilbud du kan velge dersom du har valgt oss til å utføre flyttingen, eller ikke. Be om billig flyttevask i Bergen pris. Vi tilbyr konkurransedyktige priser slik at du kan stole på at du får utført denne oppgaven billig.
I tillegg til at vi tilbyr billig flyttevask i Bergen, så kan vi også hjelpe deg med visningsvask i Bergen. Ved å gjennomføre en visningsvask før visning i forbindelse med salg eller utleie av boligen, så vil du oppnå at flere viser interesse for boligen. Mange mister interesse for en bolig når den ikke er rengjort og man finner tydelige tegn til oppsamling av støv og liknende. Ved hjelp av en visningsvask i forkant, så vil du ha mulighet for få en bedre pris på boligen enn du ellers ville gjort.
Benytt oss til flyttevasken i tillegg til at vi utfører flyttingen for deg, og du blir garantert fornøyd med tjenesten du mottar uansett hvilken tjeneste du velger.


Kontakt Oss For En Gratis BefaringBehandle

Hvordan vi gjør det

1. ansettelse
2. få requirment
3. nådd målet
4. hele prosessen
5. Støtte


Velkommen til – Din totalleverandør av flyttetjenester. Vår målsetting er å minimere stresset og belastningen for våre kunder og miljøet i forbindelse med flytteprosessen. Vi ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Vi har konkurransedyktige priser og er blant de rimeligste på markedet.

SEND FORESPØRSEL

Get in Touch

KONTOR STAVANGER
Tlf: 51 55 30 00

Vaktservice:
4006 5858

KONTOR BERGEN
Tlf: 55 22 62 00

Vaktservice:
4006 5757